logo-nvvk

Kustzeilers

 

Kustzeilers

Admin fout. Overleven op zee (geannuleerd)

dinsdag 1 januari 2019

 
Tijd
10:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 3 februari 2019 t/m zondag 3 februari 2019
Inschrijving te annuleren tot
zaterdag 7 september 2019
Locatie
Grouw
 

12 juni 2019: Door een administratieve vergissing zijn alle leden van de Kustzeilers toegevoegd als deelnemer aan deze activiteit. 

Er is een nieuwe activiteit  'Overleven op Zee' aangemaakt en de echte deelnemers overgenomen naar de nieuwe activiteit

 

Tienstra Nautische Dienstverlening organiseert in samenwerking met Water-Works de workshop “Overleven op zee”.  In een gecontroleerde omgeving leer je wat te doen bij een calamiteit op zee.  In een situatie waar je op elkaar aangewezen bent.  U leert wat u moet doen als een schip dreigt te zinken en hoe u moet overleven op zee. U krijgt een warm droogpak en reddingvest aan en gaat dan te water. U leert hoe u gebruik moet maken van een reddingsvlot en de uitrusting die daar bij hoort. Een actieve en leerzame ervaring!!!!

Ook deze dag de workshop reanimatie en onderkoeling. We gaan kijken hoe het lichaam reageert als u onverwacht in koud water valt. U leert de verschillende fases kennen die het lichaam doormaakt bij het te water raken, onder water raken en tijdens onderkoeling. Een zinvolle en leerzame presentatie voor iedereen die op het water zijn vrije tijd doorbrengt.

 

Tevens deze dag kan je zelf varen op de voormalige reddingboot Cornelia Clasina. Hoe werkt een DSC marifoon, AIS, radarvaren, omgaan met PLB, Sart, Epirb en navigatietechnieken.

 

Boeiende en leerzame Leuke workshop voor een beginnend en al ervaren watersporter.

 

“Overleven op zee”  wordt georganiseerd in GROUW (Friesland)

Kosten € 85,- per persoon

 

Nadere informatie:

Maarten Snel (Veiligheidscommissie)

0653  663 316