Rondje UK

In 2020 zeilen we met een groep Kustzeilers een Rondje Engeland. Hoewel iedereen in zijn eigen tempo vaart en zijn eigen route kiest, trekken we in de voorbereiding met elkaar op. We wisselen plannen, ideeën, informatie en kennis uit.

Op zondag 27 januari 2019 organiseren we een workshop over de tocht. Deze is afgeleid van de eerdere keukentafelsessies die we hebben gedaan om de interesses en behoeften voor de tocht te peilen. 

We zijn welkom in de Blocqhut in de Blocq van Kuffeler. Voor meer informatie kijk op de informatiepagina op MijnKustzeiler.

Ben je lid van de Kustzeilers en heb je concrete plannen om in de komende jaren een Rondje UK te varen? Als je wilt meedoen met voorbereiding, schrijf je dan in of neem dan contact op via czz.[antispam].@kustzeilers.nl.

Omdat de reis zelf niet als reguliere tocht georganiseerd wordt, geldt geen veiligheidslijst. Dat neemt niet weg, dat een check op de veiligheidsmaateregelen bij een goede voorbereiding horen. Inspiratie vind je in de Veiligheidslijst categorie 3 van de Kustzeilers en in de Special Regulations van ISAF, categorie 2.

En check de Agenda voor de activiteiten die ter voorbereiding op het Rondje UK op het programma komen te staan.