huiskamerbijeenkomst Kanaaleilanden

zaterdag 29 februari 2020

 
Tijd
10:00 tot 15:30 uur
Inschrijfperiode
zondag 19 januari 2020 t/m maandag 24 februari 2020
Inschrijving te annuleren tot
maandag 24 februari 2020
Locatie
Hilversum
 

Kennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. 

Heb je plannen om naar de prachtige Kanaaleilanden te zeilen? 

Of heb je goede herinneringen aan de reis naar de Kanaaleilanden en wil je je kennis met anderen delen? Bij de bijeenkomst voor nieuwe leden hebben enkele leden te kennen gegeven dat zij graag ervaringen horen van ervaren kustzeilers. 

Er kan in kleine groepjes worden gepraat en er is kaartmateriaal beschikbaar. Het is ook boeiend verschillende ervaringen naast elkaar te zetten.

Het gaat om het verkennen van het vaargebied, de absolute hoogtepunten en de verborgen geneugten. De reis er naar toe aan bod komen, weerberichten enzovoort.  Het is tevens mogelijk om kaartmateriaal en pilots uit te wisselen. 

Het verdelen en rouleren in kleine groepjes werkt prima. De ervaring leert dat deelnemers elkaar veel te vertellen hebben. Elk op een eigen manier, met een Power Point presentatie, met iPad foto’s, kaarten en pilots. 

Datum: zaterdag 29 februari 2020
Plaats: in overleg; in een ruimte van een zeilvereniging of bij een van de deelnemers thuis; 

Programma:

10.00 uur    Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur    Bespreken vaargebied aan de hand van pilots, foto’s en kaarten
15.30 uur    Einde bijeenkomst en afspraken voor een eventueel vervolg en/of voor ontmoetingen tijdens de reis. 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze bijeenkomst. Het aantal deelnemrs is afhankelijk van de belangstelling. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 7,50 euro per persoon.

De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt de inschrijving (via de website)  en de inning van de eigen bijdrage.