(huiskamer)bijeenkomst Zuid-Bretagne (webinar)

zaterdag 20 februari 2021

 
Tijd
14:00 tot 15:30 uur
Inschrijfperiode
zondag 1 november 2020 t/m dinsdag 16 februari 2021
Inschrijving te annuleren tot
dinsdag 16 februari 2021
Locatie
Online zoommeeting
Aantal deelnemers
maximaal 30
 

img-4930

Kennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. 

Heb je plannen om naar Zuid-Bretagne te zeilen? En wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers, dan ben je van harte welkom bij Ineke en Frits Berkel. Omdat de bijeenkomst niet bij hen thuis kan plaatsvinden, wordt dit een online zoommeeting. Aan de hand van pilots, foto’s en kaarten wordt het vaargebied verkend.

Frits en Ineke Berkel kennen dit gebied op hun duimpje. Op 20 februari delen zij hun kennis over dit gebied met veel havens en strandjes, mooie eilanden met elk een eigen sfeer, oude stadjes, prachtige rivieren,een binnenzee, lekker eten, beschut én open water. De Vendee Globe deelnemers zijn vertrokken, maar voor de Transat Jacques Fabre 2021 wordt druk getraind. Hier wonen de echte Pieds-dans-l’eau’s en kom je maxi-trimarans in 't echt tegen. Het is heerlijk zeilwater en de temperatuur ligt meestal enkele graden hoger dan in Nederland.

 

Datum: zaterdag 20 februari 2021

Programma (webinar):

14.00 uur    start en voorstelronde (zelf koffie/thee zetten)
15.30 uur    Einde bijeenkomst en afspraken voor een eventueel vervolg en/of voor ontmoetingen tijdens de reis. 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst. Er zijn kosten aan verbonden. Inschrijving via MijnKustzeiler