(huiskamer)bijeenkomst Normandiƫ

zaterdag 16 januari 2021

 
Tijd
10:00 tot 14:30 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 14 november 2020 t/m maandag 11 januari 2021
Inschrijving te annuleren tot
zondag 10 januari 2021
Locatie
nog niet bekend
Aantal deelnemers
minimaal 6, maximaal 12
 

route-2020-frankrijkKennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. 

Heb je plannen om naar Normandië te zeilen? En wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers, dan ben je van harte welkom bij Jan Willem en Renée Schouten. We gaan ervan uit dat de bijeenkomst echter niet bij hen thuis kan plaatsvinden. We zoeken daarom nog een geschikte locatie bijvoorbeeld bij een zeilvereniging of via een van de deelnemers, waar we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. En als een fysieke bijeenkomst niet kan, kiezen we ervoor om een digitale ontmoeting te organiseren.

 

Heb je goede herinneringen aan de reis naar Normandië en wil je je kennis met anderen delen? Ook dan ben je welkom. Jan Willem en Renée zeilden hier in de afgelopen jaren. Er is voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Het gaat om het verkennen van het vaargebied, de absolute hoogtepunten en de verborgen geneugten. Verder kan de reis er naar toe aan bod komen, weerberichten enzovoort.  Het is tevens mogelijk om kaartmateriaal en pilots uit te wisselen. 

De ervaring leert dat deelnemers elkaar veel te vertellen hebben. Elk op een eigen manier, met een Power Point presentatie, met iPad foto’s, kaarten en pilots. 

Datum: zaterdag 16 januari 2021
Plaats: nog niet bekend

Programma:

10.00 uur    Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur    Bespreken vaargebied aan de hand van pilots, foto’s en kaarten
12.30 uur    Lunch
14.30 uur    Einde bijeenkomst en afspraken voor een eventueel vervolg en/of voor ontmoetingen tijdens de reis. 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst. Er is plaats voor 8-12 deelnemers (afhankelijk van de dan geldende “coronamaatregelen”). Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 8,00 euro per persoon.

Inschrijving via MijnKustzeiler 

 

 

 

 

 

Inschrijven