(huiskamer)bijeenkomst Kanaaleilanden

zaterdag 6 maart 2021

 
Tijd
10:00 tot 15:30 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 20 november 2020 t/m maandag 1 maart 2021
Inschrijving te annuleren tot
maandag 1 maart 2021
Locatie
nog niet bekend
 

Kennis delen voor een goed voorbereide reis naar een interessant zeilgebied. Wie van de vele Kustzeilers die de eilanden bezochten, wil deze dag gaan trekken?

Heb je plannen om naar de prachtige Kanaaleilanden te zeilen, en wil je tips en trucs van ervaren mede-kustzeilers? Of heb je goede herinneringen aan de reis naar de Kanaaleilanden en wil je je kennis met anderen delen? Dan ben je van harte welkom op een (huiskamer)bijeenkomst over de Kanaaleilanden.  De bijeenkomst is in een locatie bijvoorbeeld bij een zeilvereniging of bij een van de deelnemers, waar we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Hoe pakt de Brexit uit voor dit Engelse Kroonbezit in Franse wateren? Laat je niet weerhouden door de race van Alderney en ga voor anker bij Braye, Alderney. Misschien wel het mooiste eiland. De gezellige haven van St Peter Port op Guernsey is de basis voor veel uitstapjes waaronder het kleinste kerkje ter wereld Little Chapel vol mozaïek. Het is ook de uitvalsbasis voor de pareltjes Sark en Herm, autoloze eilanden waar de tijd heeft stilgestaan. Jersey is het grootste eiland befaamd om zijn bloemen, tuinen (Samarès Manor) en de War Tunnels uit WOII. Dit is het gebied waar ankeren bij vloed en eb werelden van verschil laat zien.

Datum: zaterdag 6 maart 2021
Plaats: nog niet bekend

Programma:

10.00 uur    Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur    Bespreken vaargebied aan de hand van pilots, foto’s en kaarten
15.30 uur    Einde bijeenkomst en afspraken voor een eventueel vervolg en/of voor ontmoetingen tijdens de reis. 

Inschrijven
Ben je een kenner of kandidaat? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst. Er is plaats voor 8-12 deelnemers (afhankelijk van de dan geldende “coronamaatregelen”. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van 8,00 euro per persoon.

Inschrijving via MijnKustzeiler 

 

 

Inschrijven