Alle Hens- Alles over digitaal navigeren

dinsdag 2 februari 2021

 
Tijd
20:00 tot 21:30 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 9 januari 2021 t/m maandag 1 februari 2021
Locatie
webinar
 

Alle Hens-week

De traditionele Alle Hens-dag met meerdere workshops op één dag is helaas niet mogelijk. Dit jaar doen we het anders: in de eerste week van februari is er op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 's avonds een webinar over een interessant onderwerp. Op vrijdagavond is een workshop vis fileren georganiseerd. Op zondagmiddag 7 februari 2021 sluiten we af met een online pubquiz en borrel!  De webinars en pubquiz zijn gratis toegangelijk voor medekustzeilers. Alle leden ontvangen een t.z.t een link naar de betreffende webinars. 

beeld-webinar-digitaal-navigerenGeert-Jan Smolders is de oprichter van Vaarschool AquaPlanning, de aanbieder van RYA-cursussen in Nederland. Deze cursussen kenmerken zich door een praktijkgerichte, no-nonsense benadering met als basisfilosofie: doen is de beste manier van leren.

Dit webinar Digitaal Navigeren heeft Geert-Jan ontwikkeld in opdracht van het maandblad ZEILEN. Aan de orde komen onder meer: apparatuur (o.a. plotter of tablet?), netwerk a.b., het voorkomen van overdaad aan informatie, marifoongebruik, en een reis van IJmuiden naar Southampton.

Dit webinar wordt door ZEILEN exclusief voor de Kustzeilers uitgevoerd: een gebaar dat door ons zeer wordt gewaardeerd!

 

 

 

Inschrijven Deelnemers