Algemene Vergadering

zondag 20 maart 2022

 
Tijd
14:00 tot 18:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 10 januari 2022 t/m zaterdag 19 maart 2022
Locatie
Postillionhotel Putten
 

bestuurshamer

Op 20 maart 2022 houden we onze jaarlijkse Algemene Vergadering waar het bestuur verantwoording aflegt over het jaar 2021 en de begroting 2022 aanbiedt ter goedkeuring.

We hopen dat het dit keer een "fysieke" vergadering wordt. Na de vergadering is er een alternatieve "nieuwjaarsreceptie" met een hapje en drankje. Het bestuur nodigt alle leden uit om in groten getalen hierbij aanwezig te zijn. Alle leden ontvangen de uitnodiging voor de AV, de agenda en alle (financiële) jaarstukken voor bij de diverse agendapunten.

Als coronamaatregelen onverhoopt toch roet in het eten gooien, dan gaan we alsnog online. 

 

De AV begint om 14.00 uur, de borrel na afloop om 15.30 uur. Als je niet aanwezig kunt zijn bij de vergadering kan je ook besluiten om bij de receptie aan wezig te zijn. 
Het bestuur hoopt zoveel mogelijk leden te begroeten.

 

Locatie:

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Strandboulevard 3 3882 RN Putten

Het is mogelijk om na de receptie te dineren in het restaurant. Dat kan á la carte. Men zal ervoor zorgen dat dinerende Kustzeilers bij elkaar kunnen zitten eten. Vermeld daartoe bij je reservering dat je van de Kustzeilers bent. Reserveren moet je zelf doen (kan per e-mail via de receptie: Fo1.amersfoort@postillionhotels.com) en afrekenen kan in het restaurant, direct na afloop van het diner.

 

 

 

 

Inschrijven