Duik onder je schip

zaterdag 18 mei 2024

 
Tijd
10:00 tot 16:30 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 13 februari 2024 t/m dinsdag 14 mei 2024
Locatie
BC-Duikopleidingen, Enkhuizen
Aantal deelnemers
minimaal 6, maximaal 12
Aantal beschikbare plaatsen
7
 

duiker-bc-opleidingen

 

 

Beste offshore-duikers/-zeilers,

We hebben begrepen dat ‘duik er ff in’ bij BC-opleidingen positief is ontvangen. Daar zijn wij blij mee. Diverse deelnemers hebben ons gevraagd naar een 1- of 2-daagse opfris cursus cq introductiecursus. Daar geven wij graag gehoor aan.

 

We organiseren daarom een aantal clusters van 2 dagen, waarbij de eerste dag plaatsvind in de duiktoren te Enkhuizen en de tweede dag in onze buitenwater duikput óf in jullie eigen jachthaven (probeer daarvoor zelf een club van minimaal 6 deelnemers te verzamelen). De tweede dag is niet verplicht, maar deelname aan de eerste dag is wel voorwaardelijk voor deelname aan de tweede dag. 

Deelname kost €130,- per persoon per dag en is inclusief gebruik van shorty, duikapparatuur, koffie/thee en een goede lunch. Elke dag biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers en gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Voor dit jaar hebben wij de volgende data gereserveerd (als je zelf een groep van >6 deelnemers verzameld maken we gewoon een separate afspraak):

  • 18 mei binnenwater
  • 19 mei buitenwater

a-hammer-is-always-the-right-toolHet programma bevat zowel bruikbare (en essentiële) theorie, als veel praktijk. Doelstelling is dat je na deze dag(en) weet wat je doet, een duikset gereed weet te maken en met voldoende zelfvertrouwen ff onder je eigen schip duikt. 

 

Heb je vragen? Die mogen per app gesteld worden aan Jeroen Baars, 06-51235940.