Huiskamerbijeenkomst Engelse Zuidkust

vrijdag 28 juni 2024

 
Tijd
19:00 tot 22:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 24 april 2024 t/m woensdag 26 juni 2024
Inschrijving te annuleren tot
vrijdag 21 juni 2024
Locatie
Amsterdam
Aantal deelnemers
minimaal 5, maximaal 8
Aantal beschikbare plaatsen
8
 

Huiskamerbijeenkomst Engelse Zuidkust voor en door kustzeilers.


Engelse zuidkustCowes, Portland Bill, Plymouth en Scilly eilanden. Wie heeft er niet eens belangstellend op de kaart naar gekeken en gedacht daar ooit 's naar toe te varen?

In een huiskamerbijeenkomst in juni kunnen we samen kijken naar de mogelijke routes, pilots en kaarten, overleggen over eisen aan schip en bemanning, eens rekenen aan getijden die een vlotte tocht mogelijk maken rond Portland Bill en nadenken over alle paperassen die nodig zijn om probleemloos in Engelse wateren te varen.

De bijeenkomst is met name gericht op mensen die zelf dit jaar die kant op willen varen, maar indien de Amsterdamse huiskamer daar nog niet mee gevuld wordt, zijn andere belangstellenden (opstappers?) natuurlijk ook van harte welkom. De precieze datum kunnen we in onderling overleg bepalen.

Ten slotte een oproep aan zeilers die daar al gevaren hebben: misschien wil je je ervaring delen, 'live' in de huiskamer of anders via een online verbinding?

 

Programma

19.00: Ontvangst met koffie/thee

19.30: Bespreken vaargebied aan de hand van pilots, foto’s en kaarten

22.00 uur: Einde bijeenkomst

 

Inschrijven

Heb je belangstelling? Schrijf je dan in voor deze huiskamerbijeenkomst in Amsterdam. Er is plaats voor 8 deelnemers. Voor koffie/thee en lunch vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon.

 

De evenementencommissie coördineert de bijeenkomst en het bureau verzorgt (via de website) de inschrijving en de inning van de eigen bijdrage.