Hemelvaarttocht 2021 (100 mijl)

 Met Hemelvaart gaan we weer de zee op!

In 2021 bestaat onze vereniging 75 jaar. 75 jaar geleden zeilden de eerste Vereenigde Kustzeilers hun 100 mijlen op het IJsselmeer. Die tocht is voor ons de inspiratie geweest om in dit Lustrum jaar opnieuw een 100-mijls te organiseren, maar ditmaal op de Noordzee.

monique-van-mechelen-7Woensdag 12 mei 

We vertrekken  einde dag vanuit 2 plaatsen:

  • Het noorden start vanuit Den Helder
  • Het zuiden vanuit de Roompot

Vanuit beide locaties gaan we richting het de Ruyter platform voor Scheveningen, deze ronden we, om vervolgens naar Scheveningen te gaan. (Scheveningen is nog even onder voorbehoud).

Donderdag 13 mei

Aankomst in de loop van de dag. Rond 18.00 uur houden we de steigerborrel.

Vrijdag 14 mei

Gezamelijke lunch is het strandpaviljoen Later in de middag zijn er een aantal walactiviteiten voor ons georganiseerd. Voor wie zijn energie kwijt wil is er de mogelijkheid om te gaan power kiten. Ook voor actievelingen, is de iPad tour door Scheveningen. Dan zijn er, voor de wandelaars, prachtige zandsculpturen te bezoeken.

Na al deze activiteiten hebben we honger gekregen en kunnen we kiezen tussen een BBQ en een Indisch buffet. Kortom een dag vol met leuke activiteiten en tijd om van en met elkaar te genieten en verbindingen te maken. 

Zaterdag 15 mei

Op eigen gelegenheid gaat ieder zijn of haar eigen weg of terug richting thuishaven.

Wij hopen op een prachtig weekend met veel zeilers, gezelligheid, verbinding, ervaring beleving en natuurlijk corona proof.

Direct inschrijven