Aanmelden lidmaatschap

Het lidmaatschap van de kustzeilers kun je aanvragen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. 

Wilt u gebruik maken van de actie om lid te worden in combinatie met deelname aan de 24Uurs zeilrace 2018? Gebruik dan svp dit aanvraagformulier.

De contributie voor 2018 bedraagt:

Gewone leden € 122,10
Leden jonger dan 26 jaar € 44,50
Gezinsleden € 37,35
Jeugdleden (12 t/m 17 jaar) € 29,95
Donateurs Minimum donatie € 53,-
Gezinsbegunstigers  € 22,-
éénmalig entreegeld  € 35,00

De Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers is aangesloten bij het Watersportverbond, de afdracht aan het Watersportverbond is inbegrepen in de contributie. Bent u lid van meerdere bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen? Vraag dan de dubbele afdracht terug.

De NVvK is oprichter van Stichting Jachthaven Ketelmeer 'Ketelhaven' en heeft een vriendschapsband met de Compagnieshaven in Enkhuizen. Kustzeilers hebben voorrang zowel op de wachtlijst van de Compagnieshaven als die van Ketelhaven.

 

Aanmeldformulier nieuw lid

Algemeen

Contact

Adres

Indien (mede) eigenaar van schip

De Kustzeilers zijn een vereniging van actieve leden waabij een groot aantal zich inzet voor de vereniging. Dit kan op allerlei gebied en langdurig zijn, bijvoorbeeld in een commissie. Maar ook incidenteel voor een kortlopende activiteit. 

Heb je ervaring vanuit je beroep, opleiding of hobby die van belang zou kunnen zijn voor de vereniging dan graag omschrijven.

Privacy

Om te bevorderen dat leden onderling contact kunnen hebben worden uw contact- en scheepsgegevens vermeld in het jaarboek en in het ledenbestand dat in het besloten deel van onze website voor ieder lid toegankelijk is. 

(op de website kan in meer detail aangegeven worden welke informatie je wel of niet zichtbaar wilt maken voor andere leden)

Na verwerking van uw aanmelding door het bureau ontvang je per post een welkomstpakket en per mail ontvang je de logingegevens voor het besloten deel van onze website (MijnKustzeiler)

Met vriendelijke groet

Jan Willem Schouten

Bureau Kustzeilers

Contact bij voorkeur per e-mail: uaerub.[antispam].@kustzeilers.nl 

mob: 06-10214313
Beveiligings code Beveiligings code