Een diepe duik in de “Drietand”

Geplaatst op 30-12-2023  -  Categorie: Algemeen

workshop-duiken 2Ben je een fervent zeiler en klaar om je vaardigheden uit te breiden? In de nieuwste editie van ons verenigingsblad “Drietand” duiken we letterlijk en figuurlijk in de wereld van het duiken als nuttige vaardigheid voor langeafstandszeilers.

Ons verslag van een recente workshop, geleid door Kustzeiler Jeroen Baars, eigenaar van BC-opleidingen en expert in duiktechnieken, brengt een nieuwe dimensie in zeilen. De workshop, geïllustreerd met ervaringen en technische knowhow, benadrukt het belang van duikvaardigheden niet alleen als hobby, maar als cruciale competentie voor problemen op zee, zoals een lijn in de schroef of het veilig schoonmaken van het onderwaterschip.

Ontdek hoe duiken tot 9 meter diepte je ervaring op zee kan verrijken, en leer over de risico's van onjuiste technieken. Onze leden delen hun leerzame ervaringen en geven praktische tips.

Lees het volledige artikel in de “Drietand” – exclusief voor onze leden. Nog geen lid? Meld je nu aan bij de Vereniging van Kustzeilers en krijg direct toegang tot deze boeiende inzichten!

De 'Drietand' is een must-read voor elke langeafstand zeiler en komt 6x keer per jaar uit! Nieuwsgierig? Lees verder op MijnKustzeiler, exclusief toegankelijk voor leden van de Vereniging van Kustzeilers.