Een Inspirerende workshop op Werf Modus Marine

Geplaatst op 09-11-2023  -  Categorie: Algemeen

verslag-gelcoatEen dag vol praktijklessen, gezelligheid en vakmanschap wachtte onze leden bij de onlangs georganiseerde workshop op de werf van Jaco Cossee in Lelystad. Van de eerste hartelijke begroeting tot de laatste borrelhapje, het was een dag om in de boeken te zetten voor elke zeilliefhebber met een hart voor bootonderhoud.

Tijdens de workshop hebben onze leden de kans gekregen om zelf te ervaren hoe het is om met polyester en gelcoat te werken. De expertise van Jaco en zijn team bood nieuwe inzichten in bootreparatie en -onderhoud, terwijl de interactieve presentaties iedereen enthousiast maakten om zelf aan de slag te gaan.

Of het nu ging om een eenvoudige gelcoat reparatie, het verfijnen van de polyester hand lay-up techniek, of de meer geavanceerde vacuüm injectie - er was voor ieder wat wils. Zelfs de dieselmotor kleppen konden niet ontsnappen aan de leergierige handen van onze leden. Na een dag vol actief leren en gezellig samenzijn, sloten we af met een voldaan gevoel en nieuwe verhalen om te delen.