Ontdek de Verborgen Parels van de Engelse Oostkust met Henk en Klaas

Geplaatst op 03-12-2023  -  Categorie: Algemeen

wells-next-to-the-seaIn de 5e editie dit jaar van ons verenigingsblad 'Drietand' nemen onze leden Henk van der Geest en Klaas Lusthof je mee op een mooie zeilreis langs de ongerepte oostkust van Engeland. Dit boeiende reisverslag is niet alleen een bron van inspiratie voor je volgende zeilavontuur, maar ook een gids vol praktische tips.

Henk en Klaas beschrijven hun ervaringen met de uitdagende zeilomstandigheden en onthullen pareltjes van havens die vaak over het hoofd worden gezien. Zo belichten ze de charme van Wells-next-the-Sea, een historische haven met een unieke aanlooproute, ideaal voor een tussenstop tijdens langere tochten.

Maar er is meer! De auteurs delen hun ontdekkingen van lokale bezienswaardigheden, waaronder de adembenemende landschappen van Holkham Estate en het spirituele bedevaartsoord Walsingham. De zomerse festiviteiten van Wells Carnival, met parades en muziek, vormen de kers op de taart van hun reis.

Dit artikel is slechts een van de vele pareltjes in ons verenigingsblad, dat vol staat met reisverslagen, aankondigingen van activiteiten en technische artikelen. 'Drietand' is een must-read voor elke zeilliefhebber en komt 6x keer per jaar uit! Nieuwsgierig? Lees verder op MijnKustzeiler, exclusief toegankelijk voor leden van de Vereniging van Kustzeilers.