Zoeken

Randje IJsselmeer 2020 gezeild

24 september 2020  -  Algemeen
Zaterdag 19 september is het derde randje IJsselmeer gezeild. Het was een perfecte zeildag: zon, wind en tijd om te zeilen. De uitslag kun je vinden in MijnKustzeiler, onder het menu Overige. 

Drietand nr 4 komt uit

14 september 2020  -  Algemeen
Een rare zeilzomer? Dat kun je wel zeggen. Dit jaar werd geen 24-uurs gevaren, daarom een verslag vanachter de schermen. De Kustzeilers die in de vorige Drietand vertelden hoe corona hun plannen dwarsboomden geven een update: een 'veilige' haven op Aruba, toch vertrekken of vakantie in eigen land. Voor de laatste groep schrijft Linda over haar favoriete haven Burghsluis. De 'Favoriete' gaat dit...

We zeilen weer

06 september 2020  -  Algemeen
Na 6 maanden corona zeilen we gelukkig weer. Vandaag is de nazomertocht in het zuiden van start gegaan. De vloot verzamelde zich in Sint Annaland. Tot 12 september zeilt de vloot van 11 boten door de Zeeuwse wateren.

Hulp aan zeezeiler verandert

14 augustus 2020  -  Algemeen
Als je als Kustzeiler in de problemen komt en hulp van buiten nodig hebt, neem je normaal contact op met de Kustwacht. Vanaf 17 augustus verandert dat. De Kustwacht legt het op hun site duidelijk uit. De KNRM legt op hun website uit hoe je ze het beste kunt bereiken.

Kustzeilers automatisch lid van Nautin

07 april 2019  -  Algemeen
Als Kustzeiler kun je vanaf heden gratis gebruik maken van Nautin. De ALV was er helemaal voor om ons allen donateur van de stichting Nautin te maken, Daarmee krijg je ook toegang tot de besloten informatie op www.nautin.nl. Het mooie is dat je via mijnkustzeiler.nl meteen toegang hebt tot de Nautin site en direct inlogt. Je krijgt er onder meer toegang tot QuickTide, de dieptestaat gebaseerd...